luni, 21 martie 2011

     Aseară 20.03.2011, s-au întors colegii noştri de la seminarul zonal de primăvară de la Sibiu unde au susţinut examenul pentru grad KYU la Karate Kyokushinkai Tradiţional pe care l-au promovat cu succes. Suntem bucuroşi şi totodată mândri de ei fiindcă toţi au promovat acest examen.
  • Ionuţ Bolog - 9 KYU (centura portocalie cu o tresă galbenă)
  • Adrian Rognean - 9 KYU (centura portocalie cu o tresă galbenă)
  • Ionuţ Miga - 10 KYU (centura portocaie)
     Îi felicităm pe această cale şi le dorim mult succes în continuare în obţinerea rezultatelor.
     Avem parte şi de o surpriză neaşteptată: Sempai Ştefan Străuţ a fost propus de către comisia de examinare să susţină examen pentru gradul de 2 KYU (centura maro) pe care la rândul lui l-a promovat.
     Mulţumim pe această cale, în primul rând, celui care ne este Sempai, Sensei dar şi mentor NICOLAIE TUDOR şi îi suntem profund recunoscători pentru tot ce am învăţat, învăţăm şi vom învăţa de la el, atât în arte marţiale, dar şi în viaţa de zi cu zi. În al doilea rând le mulţumim şi instructorilor prezenţi la seminar şi lui Sensei Horaţiu Neagoie pentru tot ceea ce am învăţat şi am studiat în tot acest timp împreună cu ei.

     Le mulţumim încă odată tuturor celor care ne îndrumă pe această cale şi ne învaţă paşii pe care trebuie să-i parcurgem mai departe.

Cu deosebit respect şi consideraţie, în Spiritul lui Sosai,   OSU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu: